IMG_0862a.jpg
IMG_0862a.jpg
press to zoom
IMGA_2055.jpg
IMGA_2055.jpg
press to zoom
gracias.jpg
gracias.jpg
press to zoom
GALA MAGIA.jpg
GALA MAGIA.jpg
press to zoom
IMG_1120.JPG
IMG_1120.JPG
press to zoom

En primer lloc ens agradaria explicar en que consisteix la nostra campanya solidària “Tots amb Didac”. Per una banda, pretén recaptar fons per a l'Institut de Recerca de l'hospital Vall d'Hebrón de Barcelona (VHIR) que es dedica a l'estudi i recerca de moltes malalties, i entre elles la que pateix el nostre fill Didac que és una Immunodeficiència Primària (IDP), i per la recentment formada fundació d'Immunodeficiències Primaries, La Barcelona PID Foundation.

Per altra banda, volem fer visible aquesta malaltia a la societat en general i especialment als professionals sanitaris (pediatres i metges de capçalera) ja que són ells els primers en sospitar-les per derivar als pacients als hospitals de referència i poder ser tractats. Pel que fa a les IDPs, el diagnòstic precoç és fonamental per evitar o millorar seqüeles i salvar vides.

Cal saber també que els xiquets amb IDP presenten uns signes de sospita com són: infeccions de repetició, requereixen tractament d'antibiòtic endovenós en molts de casos, han d'ingressar més voltes del que caldria esperar com a normal, les infeccions és compliquen i evolucionen pitjor que la resta dels xiquets...

Aquestes IDP són un conjunt de més de 200 malalties heterogènies que afecten al sistema immune per un defecte genètic i predisposen al pacient a patir més infeccions de les normals i de forma més greu, arribant fins i tot a produir limfomes, leucèmies i la mort.

 

Afecten a 1 de cada 2.000 xiquets nascuts i el diagnòstic precoç dels quals , tornem a recordar , és fonamental per salvar vides. Per això els profesionals de la  BCN PID FOUNDATION volen aconseguir incloure dins del programa de cribatge neonatal (prova del taló del bebé) el poder descartar la Immunodeficiència Combinada Greu i Severa, mitjançant una prova molt senzilla. Al nostre país, aquest programa exclou aquesta prova mentre que inclou avui dia altres malalties amb menor incidència que les Immunodeficiències Combinades. Gràcies a ella s'aconseguiria diagnosticar en el moment del naixement la malaltia que sofreix Didac. I per tant, estalviaria a moltes famílies i malalts, sofriment i angoixa des de que un nen presenta els primers símptomes i finalment és diagnosticat (o no). A més a més que d'aquesta manera es garantiria la disminució de seqüeles i la supervivència.

 

En la campanya solidària "Tots amb Didac", Didac dona una mà a la Investigació de les IDPs en agraïment a l'ajuda que metges i ciència li estan donant. Aquesta campanya consisteix principalment en la recollida de taps i de tot tipus d'actes solidaris, per això volem donar les gràcies a amics, bandes de música, companys de treball, escoles i de tota aquella gent que, en temps de crisi aporta el seu "granet de sorra" de qualsevol forma i que sempre és agraït. Gràcies a tots!... junts ho aconseguirem!

LA RECERCA D'AVUI, ÉS LA MEDICINA DE DEMÀ!

En aquest video podràs conèixer a Didac...  i el perquè  d'aquesta campanya  solidària...

NOVA CORNUCÒPIA PER A L'ANY 2.016

Comprant la nostra cornucòpia solidària, no només estaràs ajudant en la recerca de les Immunodeficiències Primàries a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona, sinó que a més participes tots els dimarts i divendres durant tot l'any 2016, en el joc de EUROMILLONES.
PER NOMÉS 5€!

 

PUNXA AQUÍ PER LLEGIR LES BASES DEL JOC

GRÀCIES AL POBLE DE LA JANA!...

AMB LA VENDA DE DAVANTALS SOLIDARIS, PASSADORS, IMANTS I DONATIUS...

JA PORTEM RECAPTATS AL POT SOLIDARI DE LA CARNISSERIA D'AMPARO DE LA JANA... MÉS DE 5.890€ PER A LA INVESTIGACIÓ DE LES IMMUNODEFICIÈNCIES PRIMÀRIES!!!... I SEGUIM!!!